WHC geeft periodetitel glans.

15-04-2017

WHC legde Bennekom met 5-1 over de knie en kaapte daardoor de tweede periodetitel weg voor de gasten die het duel met twee punten voorsprong begonnen. Ze kregen al in de tweede minuut de eerste domper te verwerken. Jasper van der Stouw werkte een corner binnen. Daarna kansen over en weer met de fraaiste voor de thuisclub. Ze bleven onbenut.

Bennekom hervond zichzelf. Martijn Klein-Holt strafte een van de weinige verdedigingsfouten van de Wezepers af met een fraaie stift: 1-1. Het WHC van dit seizoen heeft onder leiding van trainer Wiljan Mossing Holsteyn geleerd tegenslagen te verwerken. Nog geen drie minuten na de gelijkmaker zette Mitchel Dijkhof met een schitterende trap van grote afstand opnieuw op voorsprong. Een doelpunt vroeg in de tweede helft van invaller Özhan Kardag besliste de wedstrijd. Bennekom viel aan, liet verdedigend steken vallen. Jelle Post en nogmaals Kardag drukten Bennekom diep weg in de Paasmand. Zaterdag wacht voor WHC opnieuw een sleutelduel thuis tegen Duno Doorwerth.