Nunspeet zakt af naar bedreigde hoek.

14-04-2018

NUNSPEET – Nunspeet is door een 1-4 nederlaag tegen KHC afgegleden naar de elfde plaats, nog maar twee punten verwijderd van de plek die het noodzakelijk maakt om promotie-degradatie-wedstrijden te spelen.

De achtste nederlaag op rij komt hard aan. En weer is KHC de kwelgeedst. Twee seizoenen eerder ontnemen de Kampenaren Nunspeet in de laatste wedstrrijd het kampioenschap; nu speelt het met de thuisclub haasje over. KHC begint feller, wint de duels maar krijgt een stevige tik om de oren als Peter Huijgen de bal onbereikbaar binnen werkt. Door een verdedigingsfout produceert via Gabara nog voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft is het heer en meester. Door nog eens Gabara, De Nooijer en de behendige Luhukay lopen de gasten uit naar een verdiende zege. Met nog maar één punt uit de laatste tien wedstrijden hangen donkere wolken boven sportpark De Wiltsangh.