Hattem naar volgende bekerronde

11-11-2017

Hattem verslaat in een aantrekkelijke wedstrijd tweedeklasser DOS Kampen (3-2) en gaat door naar de volgende bekerronde. ,,Hier thuis kunnen we van iedere tegenstander winnen”,glundert trainer Hans Roeland. Hij weet dit seizoen het beste uit zijn ploeg te halen. De ploeg met veel routiniers is niet in het minst geïmponeerd door de tegenstander die een klas hoger bovenaan staat. Ze voert de opdracht om hoog te staan goed uit, zet DOS onder zware druk maar vergeet zichzelf in de eerste helft te belonen. Zelfs een strafschop gaat er niet in.

Rabbi Ezzat telefoneert te opzichtig naar doelman Kevin Dijkstra, die het onderuit halen van spits Felix Noordberger daarmee goed maakt. Na rust zetten Noordberger en Talaljan Hattem naar het lijkt op een veilige voorsprong. Maar dan komt de wekenlang geblesseerde spits Twan Knul in het veld om met twee doelpunten DOS langszij te brengen. In blessuretijd kopt aanvoerder Jeroen van Maanen Hattem alsnog naar de verdiende winst.