DSV’61 wint streekderby in slotminuut

24-03-2019

DOORNSPIJK – DSV’61 krijgt in de slotminuut van de streekderby tegen Hulshorst een strafschop. Invaller Wilbur Akster maakt van elf meter geen fout , zet zijn ploeg op 2-1 en luttele seconden later zit de wedstrijd er op. Lang lijkt het er dus op dat beide teams zich net al eerder in Hulshorst met een remise tevreden moeten stellen. DSV heeft de pech dat het tot twee keer toe een zeker lijkende treffer door de speler met nummer twee, Elmer Oosten, verijdeld ziet.

Hulshorst komt tegen de verhouding in op voorsprong als Redouan Arian in de slotfase van de eerste helft een vrije trap prachtig binnen krult. Jeffrey Schreurs zorgt in de tweede helft voor de gelijkmaker. Beide ploegen krijgen nog enkele mogelijkheden, waarbij doelman Thijs Menges aan Hulshorster zijde zich onderscheidt met geweldige reddingen. Beide teams zouden een gelijkspel kunnen koesteren, maar daar heeft Akster geen boodschap aan.