De “Groen-Witte” brigade heeft VSCO ’61 met duidelijke cijfers naar huis gestuurd.

26-02-2024

S.V. ’t Harde verslaat VSCO ’61 met duidelijke cijfers

De “Groen-Witte” brigade heeft VSCO ’61 met duidelijke cijfers naar huis gestuurd. Na 90 minuten voetbal stond er 6-1 op het scorebord op sportpark Schenk. Daarbij waren er ook nog eens 2 doelpunten van S.V. ’t Harde afgekeurd. Dit geeft de effectiviteit van S.V. ’t Harde op dit moment wel weer.

De wedstrijd begon wat rommelig aan beide zijden en van grote kansen was het eerste kwartier geen sprake. S.V. ’t Harde voetbalde veel vanuit de organisatie en probeerde er via de flanken uit te komen. De eerste keer dat dit goed uitgespeeld werd, was het ook 1-0. Stefan Marsman weet Luuk Struik vanaf rechts goed te lanceren en op kracht en snelheid weet Luuk één op één te komen tegen keeper Van der Landen en verschalkt de keeper.

Daarna was S.V. ’t Harde los en weet het net nog 4 keer te vinden in de eerste helft. Alleen werden er 2 dolpunten afgekeurd. De geldige doelpunten werden beiden door Stefan Marsman gemaakt. De eerste was een prachtige lob over de keeper heen en de tweede was een mooi uitgespeelde aanval, waarbij Luuk Struik zijn medeaanvaller Stefan Marsman goed wist te vinden en zo 3-0 maakte.

Na 45 enerverende minuten floot de goed leidende scheidsrechter Van Gelder voor rust.

Na rust probeerde VSCO de aansluitingstreffer te realiseren, maar door onder andere prima keeperswerk van keeper Van der Streek werd dit voorkomen. Stefan Marsman maakte uiteindelijk zijn 3e doelpunt in de 70ste minuut, na wederom goed aangeven van Luuk Struik. De wedstrijd was gespeeld, maar toch wist VSCO nog te scoren via Niels Elzerman. Dit mocht verder niet meer baten, want een eigen doelpunt van VSCO en een van richting veranderd schot van Menno van ’t Hul zorgden voor een 6-1 einduitslag en de broodnodige 3 punten.

Wederom een mooie overwinning van S.V. ’t Harde, dat met 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden goede zaken doet op de ranglijst. Met 17 doelpunten in de laatste 3 wedstrijden, zijn de hardenezen ook de meest scorende ploeg in de 3eklasse C. Heerlijk om even na te genieten van zo’n overwinning, maar aankomende zaterdag staat er wederom een lastige uitwedstrijd op het programma. Dan mogen de mannen van René van ’t Goor aantreden in en tegen ’s Heerenbroek om 14.30 uur.