Dsv'61 moet na een koude pot voetbal zonder publiek genoegen nemen met 1 punt tegen HTC

27-11-2021

In misschien wel de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar is DSV er niet in geslaagd drie punten aan hun totaal toe te voegen. De wedstrijd op sportpark De Haere eindigde zoals hij begon: 0 – 0

In het eerste kwart van de partij was HTC de betere ploeg met goed verzorgd voetbal, de spelers vonden elkaar goed en DSV had moeite zich zelf te profileren. Na een twintigtal minuten namen de oranjehemden echter wat meer initiatief en ontspon zich een duel met gelijkwaardige ploegen. Over en weer waren er mogelijkheden op de openingstreffer, de beste kans was voor open doel van DSV, maar deze werd toch niet benut.

In de tweede helft bleek DSV vaker de meer aanvallende ploeg en bleef HTC loeren op de counter. Slaagden zij daarin, dan waren deze tegenstoten zeker niet ongevaarlijk, zodat DSV niet alles of niks durfde te spelen.
Wederom waren er goede mogelijkheden voor de DSV-ers om te scoren, maar of goed keeperswerk of de paal stonden herhaaldelijk in de weg om de bevrijdende 1 – 0 te verwelkomen.

Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende en onopvallende scheidsrechter dhr. Soeter werd er niet gejuicht en was de teleurstelling bij DSV groter dan bij HTC.