OWIOS krijgt pak slaag van Woudenberg.

16-03-2019

OLDEBROEK – Een gevoelige 0-6 score tegen Woudenberg heeft OWIOS met beide benen op de grond gezet. Een imponerende reeks bracht de ploeg dichtbij de tweede periode, die op 30 maart in Voorthuizen bij VVOP kan worden verzilverd, maar door deze dikke nederlaag blijft het oppassen voor een afdalen naar fatale plaatsen.

In de eerste helft was OWIOS gelijkwaardig. Grote verdedigingsfouten in het begin van de tweede helft leidden binnen enkele minuten tot een 0-3 achterstand door treffers van Mark de Graaf en Tom de Greef (2x). OWIOS kreeg daarna enkele mogelijkheden, maar daar waar de spitsen deze lieten liggen wist Woudenberg wel raad met de kansen. Via Emmanuel Makunga, Robin Hanna (strafschop) en Mark de Graaf werd het zestal treffers vol gemaakt. Zaterdag tegen buurman ESC moet OWIOS deze zeperd wegpoetsen.