Oene heeft uitstekende start

22-09-2018

OENE – Oene begint de competitie thuis met een klinkende 2-0 zege op Hatto Heim. Die overwinning komt geen moment in gevaar. Al in de vierde minuut is het raak als Yve Hilberink Jim Schaap vrij zet, die doelman Brian Mensink geen kans laat op een geplaatste schuiver: 1-0. Oene verzuimt in die fase meer afstand te nemen. Hatto Heim komt daarna beter in de wedstrijd, maar is slordig met de kansen.

In de tweede helft trekt Oene het initiatief volledig naar zich toe. Invaller Remco van Huffelen scoort de beslissende treffer. Hij plaatst de bal uit een moeilijke hoek met een prachtige lob in de verre hoek: 2-0.  Hiermee geeft de klompenbrigade een prima vervolg aan een uitstekende voorbereiding. Trainer Edwerd Schuring beschikt over een ruime selectie van gelijkwaardige spelers. Wanneer het scorend vermogen wat wordt opgekrikt kan de formatie opnieuw een rol van betekenis spelen in de derde klas C.